Praha
Vino.cz
Praha
Vino.cz
Přejít na obsah


       Červené víno

Feudo Arancio - Stemmari
víno Puglia
vini puglia
vini puglia
Merlot Sicilia Doc - Feudo Arancio
z 264,- na 189,-
SLEVA 75,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
189Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo Salento Igp - I Classici - Mottura
z 320,- na 229,-
SLEVA 91,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
229Kč
Přidat do košíku >>
Negroamaro del Salento Igp, Il Pumo
Cantine San Marzano
z 254,- na 169,-
SLEVA 85,- Kč
169Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo - Merlot Igp - Zolla
Vigneti del Salento
z 384,- na 265,-
SLEVA 119,- Kč
265Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5 %
Odrůda: 100 % Merlot
Charakteristické znaky: Rubínově červená barva
s jemnými fialovými odlesky. Plná a intenzivní

vůně. Neobyčejně výrazné aroma zralého ovoce,
zejména třešní, malin a ostružin.

Buket s jemnými tóny marmelády z červeného
ovoce. Elegantní víno středně plného těla
a nádherně měkkými tříslovinami. Kořenitou
chuť získává Merlot zráním ve dřevě.
Gastronomie: Zvýrazní chuť salámů, sýrů
a zeleninových polévek.  Dobrá volba
ke grilovanému, pečenému a vařenému masu.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100% Primitivo
Vinařská oblast: Apulie (Salento)
Vinifikace: Sběr hroznů probíhá
ručně. Hrozny jsou před zpracováním
důkladně tříděny. Víno zraje 6 měsíců
v barikových sudech z francouzského
dubu
a po nalahvování ještě 2-3 měsíce v láhvi.  
Charakteristické znaky: Víno provází výrazná
a zářivá červená barva. Vůně je intenzivní
s tóny zralého červeného ovoce, třešní,
borůvek, vanilky a aromatických bylinek.
Chuť je plná, dlouhotrvající s příjemnými
tříslovinami.
Gastronomie: Hodí se k pečenému
jehněčímu masu a zvěřině.
Ideální teplota k podávání: 18 - 20 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie

Odrůda: 100% Negroamaro
Objem alkoholu: 13%
Vinifikace: Vinobraní se provádí ručně

2. a 3. týden v září. Macerace s kontrolovanou
teplotou po dobu cca 10 dní je následována
velmi jemným lisováním a alkoholovou
fermentací s vybranými kvasinkami.
Víno zraje v nerezových tancích.
Charakteristické znaky: Víno provází vyzrálá

červená purpurová barva s fialovými odlesky,
které přecházejí až do černého zabarvení.
Vůně je velmi intenzivní, vytrvalá a bohatá
s tóny černého bobulového ovoce. Zejména
se projevuje černý rybíz, divoké bobulové
ovoce, koření a náznak tymiánu.
Chuť je krásně plná, sametová a harmonická
s dlouhým a lahodným závěrem.
Gastronomie: Dobrý společník k pikantním

pokrmům, ke všem druhům mas a vyzrálým
sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Oblast: Apulie, Salento
Vinařství: Vigneti del Salento (Farnese Vini)
Odrůda: 50% Primitivo, 50% Merlot

Objem alkoholu: 13,5%
Vinifikace: Hrozny obou odrůd jsou jemným
způsobem sebrány a odstopkovány. Společná
rmutace v co nejkratším časovém rozmezí.
Kontrolované kvašení po dobu 8-10 dní
s průběžnou betonáží. Školení vína

a malolaktická fermentace probíhá
v nerezových tancích. Víno zraje v sudech
barrique z francouzského a amerického
dubu po dobu 6-8 měsíců.
Charakteristické znaky: Bohaté červené víno
s elegantním projevem. Intenzivní rubínová

barva. Vůně je výrazná s tóny zralého
červeného ovoce, třešní a lesního podrostu
s letmou stopou skořice. Na intenzivní jemně
kořenité aroma navazuje exploze
chutí s hřejivým a velmi perzistentním

dozvukem. Na závěr příjemně překvapí
nasládlá tříslovina. Velmi sofistikované víno
pro náročného konzumenta.
Gastronomie: Vynikající k bohatým

předkrmům, červenému masu i zvěřině.  
Hodí se k vyzrálým sýrům. Vychutnáte
si jej i samotné. Vhodné k meditaci.
Ideální teplota k podávání: 16-18 ° C

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Etiké Vini
Etiké víni
Etiké Vini
AMAMI - Etiké Vini
Montepulciano d´Abruzzo Doc - Amami
z 323,- na 249,-
SLEVA 74,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
249Kč
Přidat do košíku >>
Negro Amaro Igp - Sule
z 323,- na 249,-
SLEVA 74,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
249Kč
Přidat do košíku >>
Nero d´Avola Doc - Luna Passante
z 323,- na 249,-
SLEVA 74,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
249Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Puglia Igp - Amami
z 323,- na 249,-
SLEVA 74,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
249Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100% Montepulciano d´Abruzzo
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Abruzzo
Víno zdobí ručně vyráběná, keramická
etiketa ve tvaru srdce.
Tip na dárek.
Vinifikace: Tradiční vinifikace
modrých odrůd.
Charakteristické znaky: Rubínová
barva s fialovými odlesky. Buket
je intenzivní, ovocný a příjemný. Chuť
je lahodná, suchá a krásně zakulacená.
Plný závěr s měkkými taniny a příjemnou
kyselinkou.
Gastronomie: Hodí se k předkrmům
a červenému masu.
Ideální teplota k podávání: 14 - 16° C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100% Negroamaro
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Apulie
Víno zdobí ručně vyráběná keramická
etiketa.
Ideální dárek. Ocenění.
Vinifikace: Víno zraje v ocelových tancích.
Charakteristické znaky: Víno má výraznou
rubínovou barvu. Vůně je odrůdově typická,
komplexní, ovocná s náznakem višně, švestky,
fialky, koření, tabáku, vanilky, balzamika
a carubby (plod rohovníku - chléb).
Gastronomie: Vynikající k červenému masu,
ragú a dobře vyzrálým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 14-16° C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100% Nero d´Avola
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Sicílie
Víno zdobí manuálně vyráběná keramická
etiketa ve tvaru měsíce.
Ideální dárek.
Ocenění z vinařských soutěží.
Vinifikace: Tradiční vinifikace modrých
odrůd s využitím macerace.
Část vína zraje v barikových sudech.
Charakteristické znaky: Víno provází
výrazná červená barva s fialovými
odlesky. Vůně je ovocná s tóny lékořice
a bobulí. Na patře je plné se zakulacenými
tříslovinami. Chuť je krásně dlouhá
s bohatým ovocným závěrem.  
Gastronomie: Vyzkoušejte k těstovinám
s pestem a grilovanému červenému masu.
Ideální teplota k podávání: 14 - 16° C


KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5 %
Odrůda: 100% Primitivo
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Apulie (Taranto)
Víno zdobí ručně vyráběná keramická.
Ocenění z vinařských soutěží. Super dárek!
Vinifikace: Tradiční vinifikace modrých odrůd.  
Charakteristické znaky: Víno má výraznou
fialovou barvu, která zráním přechází až do
jantarového odstínu. Vyšší obsah alkoholu,
měkké třísloviny a kyselinka jsou v harmonické
rovnováze. Víno zaujme plným tělem
a rysy typickými pro vína zrající ve dřevě.
Gastronomie:
Vynikající k pečenému
a grilovanému masu, ke zvěřině, vyzrálým
sýrům a těstovinám.
Ideální teplota k podávání: 14 - 16° C


KOMPLETNÍ INFORMACE

.

ETIKÉ VINI - sule
víno trentino
 VIGNETI DELLE DOLOMITI, CASTEL FIRMIAN
Vino Puglia
Primitivo di Manduria Dop - Sule
z 583,- na 449,-
SLEVA 134,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
449Kč
Přidat do košíku >>
Lagrein Rosso Doc
z 273,- na 195,-
SLEVA 78,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
195Kč
Přidat do košíku >>
Nerofino Igt (Teroldego + Lagrein)
z 336,- na 259,-
SLEVA 77,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
259Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria, Taranto - Mottura
z 336,- na 259,-
SLEVA 77,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
259Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14 %
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Apulie
Luxuxní víno zdobí ručně vyráběná
keramická etiketa.
Ideální tip na dárek.
Ocenění z vinařských soutěží.
Vinifikace: Víno zraje v barikových sudech
po dobu 6 - 8 měsíců.

Charakteristické znaky: Víno se prezentuje
tmavou červenou barvou s granátovými odlesky.
Vůně je komplexní a intenzivní a disponuje
širokou paletou aromat.
Nalezneme zde výrazné tóny třešní, lesních
plodů, marmelády, ovoce nakládaného

v lihovině, koření, opečeného chleba, skořice
a muškátového oříšku. Na patře je víno krásně
strukturované, zakulacené, lahodné a plné.
Chuť je bohatá, perzistentní se zaoblenými
taniny.  
Gastronomie: Vynikající k pokrmům ze zvěřiny,
vyzrálým sýrům či k sýrům z bylinkami.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Vinifikace: Hrozny jsou sbírány a převezeny
v co nejkratší době do sklepa, kde jsou
tříděny a zbaveny stopek. Macerace spolu
se slupkami. Víno zraje 6 - 8 měsíců
v barikových sudech.

Charakteristické znaky: Víno má červenou
rubínovou barvu. Vůně je výrazná s tóny
drobného lesního ovoce, eukalyptu
a lékořice. Tělnaté, charakterově plné víno
s jemnými taniny. Na patře působí příjemně
a elegantně.
Osobité červené víno
z podhorské oblasti severní Itálie.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.
Víno a gastronomie: Hodí se k salámům,
pečenému červenému masu a zvěřině.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Odrůda:
Teroldego Rotaliano, Lagrein
Vinařská oblast: Teroldego Rotaliano
pochází z oblasti Piana Rotaliana, odrůda
Lagrein je vysázena na úpatí kopců nad
horskou řekou Alto Adige.
Vinifikace: Tradiční vinifikace červených odrůd.
Polovina vinného moštu z každé odrůdy zraje
6 měsíců v barrikových sudech
. Víno poté
dozrává dalších 12 měsíců v oceli.
Charakteristické znaky: Nerofino v sobě
ukrývá aromatickou bohatost 2 ušlechtilých
odrůd vína oblasti italských Dolomit. Silně
strukturované Teroldego vyniká ovocností,
která se projevuje vůní černého rybízu,
ostružin a borůvek. Lagrein do vína vkládá

měkkost a aroma kakaa a marmelády.
Profil Lagreinu je příjemně aromatický,
středně plný a zjemňuje tříslovinový
charakter Teroldega.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.
Víno a gastronomie: Hodí se k salámům,
sýrům, těstovinám s ragú a červenému masu.  

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14 %
Vinařství: Mottura
Země původu: Itálie
Vinařská oblast: Apulie, Taranto
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Půdní podloží: jílovito-vápenatá půda   
Výnosnost na ha: 90 q
Vinifikace: Ruční sběr hroznů. Po převezení
do sklepa jsou hrozny důkladně protříděny,
aby se do vína dostal pouze nejkvalitnější

materiál. Macerace spolu se slupkami trvá
10 - 12 dní. Mošt kvasí při kontrolované
teplotě 20° C. Malolaktická fermentace
probíhá v ocelových tancích.
Charakteristické znaky: Víno má rubínovou
barvu s fialovými odlesky. Vůně je velmi
bohatá s nejvýraznějšími tóny zralého

červeného ovoce, aromatických bylin,
lesního podrostu a kořenitého dřeva.
Na patře plné, suché, harmonické
a sametové.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.
Víno a gastronomie: Hodí se k červenému
masu a vyzrálým sýrům.

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

víno trentino lagrein
TEROLDEGO ROTALIANO SUPERIORE DOC - SENZA SOLFITI (neobsahují siřičitany) TRENTINO, MEZZACORONA
víno trentino alto adige
Etiké Vini - AMAMI
Riserva Lagrein Doc
z 349,- na 269,-
SLEVA 80,- Kč
Tento produkt není k dispozici.
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
269Kč
Přidat do košíku >>
Teroldego Superiore Doc - Mezzacorona
(neobsahuje siřičitany)
z 335,- na 239,-
SLEVA 96,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
239Kč
Přidat do košíku >>
Marzemino Superiore Doc - Castel Firmian
z 349,- na 269,-
SLEVA 80,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
269Kč
Přidat do košíku >>
Nero d´Avola Doc - Amami
z 323,- na 249,-
SLEVA 74,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
249Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Odrůda: 100% Lagrein
Vinifikace: Tradiční vinifikace
modrých odrůd.
no zraje 10 měsíců v barikových sudech.
Poté víno zjemňuje svůj charakter
12měsíčním zráním v ocelových tancích
.
Charakteristické znaky: Červená rubínová
barva. Alpské podnebí vnáší do vína vůni
borůvek, rybízu a ostružin. Převažuje ovocné
aroma domácí marmelády. Paletu aromat doplňuje
příjemná stopa vanilky a mandlí, která pochází
z dlouhého kontaktu vína se dřevem.
Na patře je víno plné, dobře strukturované,
elegantní s jemnou kyselinkou. Skvělý zástupce

červených vín z podhůří italských Alp.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.
Víno a gastronomie: Hodí se k bohatým
a kořenitým předkrmům, salámům a vyzrálým
sýrům. Velmi dobré k těstovinám s ragú,
zapečeným těstovinám a zvěřině.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5%
Země původu: Itálie
Vinařská oblast: Trentino
Odrůda: 100% Teroldego Rotaliano
V žádné fázi zpracování hroznů
a výroby vína se nepoužívají siřičitany.

Vinifikace: Sebrané hrozny musí být
celistvé. Vinifikace a zrání vína probíhají
v oceli. Velká pozornost je věnována době
spuštění fermentace. Rychlý "rozjezd"
kvašení snižuje riziko oxidace a napadení
vína mikroorganismy. Zrání vína probíhá
bez přístupu vzduchu.
Charakteristické znaky: Víno provází
výrazná červená rubínová barva.
Vůně je komplexní, odrůdově typická s tóny
lesních ostružin a borůvek. Na patře

je harmonické a rafinované se zaoblenými
tříslovinami. Krásné a originální Teroldego,
které nezapře osobitý charakter odrůdy.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.
Víno a gastronomie: Hodí se k polentě, šunce
Mortadella, červenému masu, houbám a sýrům.


KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Odrůda: 100% Marzemino
Vinifikace:
Část hroznů se 70 dní suší
(tzv. appassimento), díky čemuž se rozvine
jejich aromatická složka. Poté jsou hrozny
odstopkovány, vylisovány a získaný mošt
kvasí spolu s vybranými kvasinkami. Zbylá
část hroznů se na vinohradu nechá co nejdéle.
Po spojení obou částí víno zraje v oceli.
Charakteristické znaky: Víno provází výrazná
rubínová barva. Vůně je intenzivní, s tóny
čerstvého i zavařeného lesního ovoce a višní
naložených v alkoholu. Na patře je příjemné,
plné, měkké s jemnými tříslovinami.
Chuť koresponduje s aroma vína.  
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.
Víno a gastronomie: Hodí se ke středně
vyzrálým sýrům, těstovinám s ragú, jemně
tučnému bílému a červenému masu.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100% Nero d´Avola
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Sicílie
Víno zdobí keramická etiketa.
Skvělý tip na dárek. Řada ocenění.
Vinifikace: Část vína zraje v ocelových
tancích 4 měsíce, část vína zraje
v barikových sudech.
Následně víno
zjemňuje svoji chuť zráním v lahvi.
Charakteristické znaky: Víno se prezentuje
velmi tmavou rubínovou barvou. Ovocná vůně
s tóny lékořice a červeného bobulovitého ovoce.
Na patře je plné se zaoblenými a měkkými
tříslovinami. Dlouhá chuť, ovocný závěr.
Gastronomie: Hodí se k těstovinám s pestem
a grilovanému červenému masu.
Ideální teplota k podávání: 14 - 16° C


KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Vína z CHILE
BIO / ORGANIC  - 12 E MEZZO PRIMITIVO DEL SALENTO IGP - VARVAGLIONE
Víno Apulie
víno Veneto
GRAN Reserva Terra Noble - Cabernet Sauv.
z 450,- na 359,-
SLEVA 91,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
359Kč
Přidat do košíku >>
BIO ORGANIC - 12 e mezzo Primitivo IGP
z 335,- na 239,-
SLEVA 96,- Kč
239Kč
Přidat do košíku >>
Negroamaro - Salice Salentino Doc, Le Pitre
z 497,- na 355,-
SLEVA 142,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
355Kč
Přidat do košíku >>
Valpolicella Classico Ripasso Superiore - Luigi Righetti
z 493,- na 379,-
SLEVA 114,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
379Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 14%
Vinařství: Terra Noble
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Colchaqua Valley
Vinice: Los Lingues a Los Cactus
Odrůda: 85% Cabernet Sauvignon, 15% Syrah
Vinifikace: Hrozny jsou ručně sbírány. 3-4 dny
zastudena fermentují. Kvašení probíhá při
teplotě 25 - 26° C po dobu 8-12 dní.
Následně víno podstupuje 1-2 týdenní
maceraci s fermentací.
Víno zraje v barikových sudech 8-12 měsíců
a 6 měsíců v láhvi .
Charakteristické znaky: Hluboká rubínová
barva. Intenzivní, elegantní a komplexní vůně
čerstvého červeného ovoce s tóny kávy
a čokolády. Chuť je plná se sametovými taniny
a dlouhým závěrem.
Gastronomie: Doplní všechny typy masa
a vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání:  16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5%
Vinařství: Varvaglione
Odrůda: 100% Primitivo
Oblast: Itálie, Apulie - Taranto
Vinifikace: Hrozny jsou sebrány
za rozbřesku a okamžitě přemístěny
do sklepa vinařství. Víno zraje
v barikových sudech 9 měsíců.

Charakteristické znaky: Plná červená
barva s fialovými odlesky. Ovocné tóny
černého rybízu a ostružin se snoubí
s kořenitou stopou muškátového oříšku,
lékořice, čokolády a vanilky, jež se tvoří
z kontaktu vína se dřevem během zrání.
Nižší obsah alkoholu je podpořen příjemnou
kyselinkou, která vínu dodává vyváženost, jiskru
a žádoucí délku v chuti. Víno má svěží strukturu.
Na patře převazuje stopa ovoce a kokosu.
Velmi dobré červené víno vyráběno v BIO
produkci s noblesou reprezentuje jižní Itálii.

Gastronomie: Víno se hodí k těstovinám,

rizotům, bílému masu a čerstvým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 18 ° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu:
14 %
Odrůda: 100% Negroamaro
Vinařská oblast: Apulie (Salice Salentino
a města v provincii Lecce di Brindisi)
Vinifikace: Ruční sběr hroznů. Hrozny jsou
důkladně manuálně tříděny, proto se do výroby
dostane pouze nejkvalitnější materiál.
Víno zraje 12 měsíců ve francouzských
barikových sudech
a po nalahvování ještě
2-3 měsíce v láhvi.  
Charakteristické znaky: Víno provází tmavá
rubínová barva s granátovými odlesky.
Výraznou vůni višní a švestky doplňují tóny
koření, balzamika, kakaa a opečeného chleba..
Na patře je sametové, plné, bohaté, komplexní
a harmonické. Chuť je elegantní a kořenito-
ovocná se zaoblenými taniny. Dlouhý závěr.
Gastronomie: Hodí se k pečenému, grilovanému
a dušenému masu. Velmi dobré ke zvěřině.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5 %
Odrůda: Corvina, Molinara, Rondinella
Vinifikace: Hrozny ze 3 odrůd společně
fermentují v ocelových tancích. Následně
se provádí technika
"ripasso". Ta spočívá
v tom, že se po dokončení kvašení víno
přečerpá do kádí, kde bylo předtím lisováno
víno Amarone. Víno Valpolicella Classico
zůstává v kontaktu s čerstvě vylisovanými
slupkami Amarone po dobu 15-20 dnů a získává
tak nádherné aroma, které je tak typické
pro Amarone.
Zrání:
Víno zraje v dubových
sudech po dobu 12 - 18 měsíců.
Charakteristické znaky: Víno provází
výrazná rubínová barva. Vůně je ovocná
s jasně čitelnými vanilkovými tóny,
jež pochází z kontaktu vína se dřevem.
Na patře je plné, harmonické,
s hedvábnou tříslovinou.
Gastronomie: Doplní zeleninová rizota,
pečené maso a zvěřinu.
Ideální teplota k podávání: 16 -18° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Víno Puglia
Víno Puglia
víno Puglia - Cantine Paradiso
 Vigne e Vini
Negro Amaro Igp - I Classici - Mottura
z 300,- na 215,-
SLEVA 85,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
215Kč
Přidat do košíku >>
Negroamaro del Salento Igp, Taló
Cantine San Marzano
z 400,- na 290,-
SLEVA 110,- Kč
290Kč
Přidat do košíku >>
Negroamaro Puglia Posta Piana IGT
z 243,- na 189,-
SLEVA 54,- Kč
189Kč
Přidat do košíku >>
12 e mezzo Negroamaro del Salento IGP
z 270,- na 219,-
SLEVA 51,- Kč
219Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100% Negroamaro
Název odrůdy vyjadřuje charakteristickou
téměř černou barvu bobulí hroznu a jemně
nahořklou typickou chuť, kterou má víno
vyrobené z Negroamara.  
Vinařská oblast: Apulie (provincie měst

Lecce a Brindisi)
Vinifikace: Sběr hroznů probíhá
ručně. Hrozny jsou před zpracováním
důkladně tříděny. Víno zraje 6 měsíců
v barikových sudech
a 2-3 měsíce v láhvi.  
Charakteristické znaky: Víno provází
výrazná rubínová barva. Buket je široký,
éterický s tóny červeného zralého ovoce,
pepře, ušlechtilého tabáku a zelené slupky
ořechu. Na patře je harmonické, sametové
a krásně plné.
Gastronomie: Doprovodí červené maso,
pečeně, zvěřinu a vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání: 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie
Odrůda: 100% Negroamaro

Objem alkoholu: 14%
Umístění vinic: Jižní Itálie - Apulie. Teplé klima.
Půdy s příměsí červených jílu a vápence vytváří
v zemi vysoký obsah želeta. I z tohoto důvodu

mají místní červená vína velmi tmavou barvu.
Vinifikace: Víno podstupuje maceraci
s kontrolovanou teplotou po dobu cca
10 dní. Následuje alkoholová fermentace
s vybranými kvasinkami. Víno zraje v sudech
barrique z francouzského dubu 6 měsíců.

Charakteristické znaky: Červené víno z jedné
z původních modrých odrůd jižní Itálie

se prezentuje purpurovou barvou
s nafialovělými odlesky. Vůně je krásně
šťavnatá, výrazná, perzistentní a převládají
v ní stopy černého rybízu, lesního podrostu
a koření. V aroma se objevují také
příjemné balzamikové a vanilkové tóny.
Chuť je plná, sametová s bohatou ovocností
a dlouhotrvajícím lahodným závěrem.
Lahodná sladce kořenitá perzistence.
Gastronomie: Doplní červené maso, zvěřinu,
jehněčí, výrazné omáčky a plně vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Odrůda: 100% Negroamaro
Oblast: Itálie, Apulie
Vinifikace: Částečně macerace probíhá
10 dnů při kontrolované teplotě 25 - 28° C.
Částečně víno maceruje při nižší teplotě,
aby se zvýraznil ovocný charakter vína.
Část vína zraje 12 měsíců v barikových
sudech
a část v ocelových tancích po
dobu 12 měsíců. Oddělený způsob zrání
se volí pro dosažení lepší vyváženosti
mezi ovocnou a kořenitou složkou vína.
Charakteristické znaky: Víno provází tmavá
rubínová barva. Vůně je bohatá s tóny třešní,
balzamika, vanilky a skořice. Na patře je plné,
krásně měkké a sametové. Výrazný a dobře
strukturovaný závěr.
Gastronomie: Hodí se k pečenému červenému
masu a vyzrálým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5%
Odrůda: 100% Negroamaro
Oblast: Itálie, Apulie - oblast Salento
Vinifikace: Hrozny jsou přemístěny
do sklepa, kde jsou roztříděny, odstopkovány
a rozdrceny. Po dokončení malolaktické
fermentace víno zraje v barikových
sudech po dobu 6 měsíců.
Následně

je víno lahvováno a pokračuje ve zrání.
Charakteristické znaky: Červená barva
s purpurovými odlesky. Vůně je výrazná
s tóny lesního ovoce, ibišku a oregána.
V chuti převažují stopy vanilky,
které mají na patře nádherně dlouhý dozvuk.
Příjemná svěží, sametová a měkká chuť
s kořenitým závěrem. Svým názvem víno
odkazuje na obsah alkoholu. "12 e mezzo"
v italském jazyce znamená 12,5.
Gastronomie: Doplní ovčí sýry, těstoviny,
pizzu a telecí játra.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Mezzacorona víno
Castel Firmian - Mezzacorona
Castel Firmian - Trentino
Vína z CHILE
Teroldego Rotaliano Doc - Mezzacorona
z 250,- na 179,-
SLEVA 71,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
179Kč
Přidat do košíku >>
Teroldego Rotaliano Doc - Castel Firmian
z 273,- na 195,-
SLEVA 78,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
195Kč
Přidat do košíku >>
Teroldego Rotaliano Riserva Doc
z 357,- na 255,-
SLEVA 102,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
255Kč
Přidat do košíku >>
Viu Manent - Reserva Carménère
z 235,- na 168,-
SLEVA 67,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
168Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5 %
Díky svému charakteru je toto víno nazýváno
"vino principe del Trentino" (princ Trentina).
Odrůda: 100 % Teroldego Rotaliano
Charakteristické znaky: Rubínová barva
s fialovými odlesky. Výrazný buket, ve kterém
se bohatě snoubí tóny lesních plodů.
Chuť je odrůdově charakteristická, suchá,
harmonická a sametová.
Gastronomie: Výtečný společník k pečením,
grilovanému masu a zrajícím sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5 %
Díky svému charakteru je toto víno nazýváno
"vino principe del Trentino" (princ Trentina).
Odrůda: 100 % Teroldego Rotaliano
Charakteristické znaky: Rubínová barva
s fialovými odlesky. Vůně je velmi výrazná
a ukrývá širokou škálu aromat, mezi kterými
vynikají tóny lesního ovoce, zejména borůvky,
ostružiny a maliny.Chuť je ovocná, suchá
s příjemně uhlazenými taniny.
Gastronomie: Vynikající k typickým trentinským
pochoutkám. Výborně doplní bohaté první
chody (např. lazaně) a hlavní chody, jako např.
pečeně, grilované maso a vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Vinifikace: Tato Riserva se vyrábí pouze

v nejlepších ročnících z hroznů sklizených
z vynikajících poloh oblasti Piana Rotaliana.
Víno kvasí na slupkách. Fermentace probíhá
při kontrolované teplotě cca 25° C po dobu
12-13 dní. Víno zraje minimálně 24 měsíců,
z čehož 12 měsíců leží v nejkvalitnějších
dubových sudech
(Allier a Troncais). Zráním
v lahvi je charakter vína dotažen k dokonalosti.
Charakteristické znaky: Výrazná rubínová barva.
Odrůdově charakteristická, komplexní vůně
připomíná zralé ovoce. V buketu se mísí
příjemné tóny borůvek, švestek a červeného
rybízu doplněné prvky koření. Chuť je úžasně
plná, tělnaná a harmonická s uhlazenými
tříslovinami.
Ideální teplota k podávání: 16-18° C
Víno a gastronomie: Doplní vařené, pečené

i grilované maso a vyzrálé sýry. Vynikající
s místní úpravou rizota zvanou "al Teroldego".

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13,5%
Vinařství: Viu Manent
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Colchaqua Valley
Odrůda: 90% Carmenére, 6% Malbec, 4% Syrah
Vinifikace: Hrozny jsou sebrány, odstopkovány
a přesypány do ocelových tanků. Alkoholová
fermentace probíhá na kvasinkách
při kontrolované teplotě 25-27° C.
Víno fermentuje na slupkách po dobu 7 dní.
20% vína zraje 6 měsíců ve francouzských
dubových sudech.
Víno je před nalahvováním
jemně filtrováno.
Charakteristické znaky: Tmavá třešňová barva.
Vůně je ovocná s tóny zralého červeného ovoce,
ostružin, švestek, sladkého koření, černého
čaje a černého pepře. Na patře je středně plné
a hedvábné. Dobře vyvážené taniny přecházejí
ve svěží a příjemný závěr.
Gastronomie: Doplní lehké úpravy pečeného
červeného masa.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Feudo Arancio - Stemmari
Sicilská vína
Sicilia - Feudo Arancio
víno Sicilia Feudo Arancio
Nero d´Avola Sicilia Doc - Feudo Arancio
z 264,- na 189,-
SLEVA 75,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
189Kč
Přidat do košíku >>
Syrah - Nero d´Avola - Passiari IGP
z 335,- na 239,-
SLEVA 96,-
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
239Kč
Přidat do košíku >>
Riserva Cantodoro Doc
z 335,- na 239,-
SLEVA 96,-
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
239Kč
Přidat do košíku >>
Riserva Nero d´Avola Doc - Feudo Arancio
z 362,- na 259,-
SLEVA 103,- Kč
259Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5 %
Charakteristické znaky:
Výrazná rubínová barva
s jemnými oranžovými odlesky.
Typická, intenzivní vůně černého rybízu, lesních
jahod a granátového jablka. Jemná, měkká chuť
s výraznými prvky lesního ovoce, černého rybízu
a višně. Hedvábné, středně plné víno
s příjemnou mineralitou.
Gastronomie: S poctou doprovodí rizota,
zapékané těstoviny a pizzu. Skvěle se snoubí
s červeným masem, jehněčím a výraznými sýry.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5 %
Odrůda: 75 % Syrah, 25 % Nero d´Avola
Vinařská oblast: Sicílie
Vinifikace: Po dokončení alkoholové fermentace
polovina moštu odrůdy Syrah zraje 6-8 měsíců
v barikových sudech.
Hrozny révy Nero d´Avola
ihned po sebrání podstupují tzv. appassimento.
Hrozny jsou 60 dnů sušeny ve speciálních
místnostech, kde musí být zajištěn stálý přísun
vzduchu. Hrozny postupně sesychají.
Zvyšuje se podíl sušiny a cukr v bobulích
je mnohem koncentrovanější.
Poté jsou hrozny
vylisovány a fermentují 15 dní s vybranými
kvasinkami. Obě odrůdy jsou spojeny a společně
pokračují ve zrání dalších 6 měsíců v oceli.
Charakteristické znaky: Hluboká červená barva
s jemnými granátovými odlesky. Vůně

má výraznou ovocnou složku, která je typická
pro vína vyráběná technikou appassimento.
Příjemně vyzrálý a teplý buket s tóny ostružin,
malin a třešní, se mísí s květinovou stopou
fialek. Vůni doplňuje kořenité aroma, které víno
přebírá ze Syrahu a nuance tabáku a vanilky
pocházející z vyzrávání ve dřevě.
Chuť je krásně měkká a šťavnatá s elegantními
a jemnými tříslovinami. Na patře je víno velmi
plné a dobře strukturované.
Gastronomie: Vynikající k vyzrálým sýrům,
salámům, těstovinám s ragú, červenému

masu a pečeným rybám.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Odrůda: 80% Nero d´Avola, 20% Cabernet S
.
Obě odrůdy se v úvody výroby zpracovávají

odděleně. Nero d´Avola zraje 8 měsíců
v barikových sudech. Cabernet S. zraje
12 měsíců ve francouzském sudu.

Poté jsou odrůdy spojeny a víno
je ponecháno ve dřevě další 4 měsíce.

Po nalahvování víno vyzrává 8 měsíců v lahvi.
Charakteristické znaky: Víno má z Nero d´Avola

ovocné aroma ostružin, lesních jahod a malin.
Díky Cabernetu cuvée získává výraznou
strukturu, plnou chuť a bohatou vůni se stopou
lékořice, tabáku, švestek a jemným tónem vanilky.
Gastronomie: Doprovodí výrazné pokrmy na bázi

ragů, červeného masa, zvěřiny.
Dobré ke grilovanému masu.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5 %
Odrůda: 100 % Nero d´Avola
Vinařská oblast: Sicílie
Vinifikace: Část moštu Nero d´Avola (30%)
zraje v ocelových tancích, aby se zachoval
charakter zralého červeného ovoce, zatímco

zbylých 70% moštu leží 8-10 měsíců
v barikových sudech.
Na konci zrání jsou obě
části vína spojeny dohromady a víno dále zraje
v oceli a v lahvi dalších 12 měsíců.
Charakteristické znaky: Výrazná, hluboká červená
barva s lehce granátovými prvky. Zralá vůně

s tóny ostružin, malin a třešní. Květinové aroma
připomínající fialky je doplněno stopou tabáku
a vanilky, které víno získává zráním ve dřevě.
Chuť je měkká a velmi štavnatá s jemnými
a elegantními tříslovinami. Víno plného těla.
Gastronomie: Dobrý společník k vyzrálým sýrům,
salámům, těstovinám s omáčkou ragů,

červenému masu a pečeným rybám.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

.

víno Apulie
víno puglia
víno Puglia - Sirani
víno Puglia Vigne e Vini
Primitivo Posta Piana IGT Cantine Paradiso
z 240,- na 189,-
SLEVA 51,- Kč
189Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Dop, Taló
Cantine San Marzano
z 400,- na 290,-
SLEVA 110,- Kč
290Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Costarossa DOC
z 293,- na 239,-
SLEVA 54,- Kč
239Kč
Přidat do košíku >>
12 e mezzo Primitivo del Salento IGP
z 263,- na 219,-
SLEVA 44,- Kč
219Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5%
Odrůda: 100% Primitivo
Oblast: Itálie, Apulie - oblast Manduria
Vinifikace: Vinobraní se provádí poslední

týden v srpnu. Hrozny jsou přemístěny
do vinného sklepa, kde jsou roztřízeny,
odstopkovány a rozdrceny. Macerace
probíhá při kontrolované teplotě 25 - 28° C
po dobu 10 dnů.
Víno je jemně vylisováno. Část zraje

v barikových sudech a část v ocelových
tancích 6 měsíců.
Charakteristické znaky: Výrazná fialová

barva. Vůně je zřetelně ovocná s kořenitou
stopou charakteristickou pro odrůdu
Primitivo. Na patře je nádherně šťavnaté,
měkké s dobrou strukturou.
Gastronomie: Hodí se k červenému masu

a sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie

Objem alkoholu: 14%
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Umístění vinic: Vinohrady v nadmořské výšce
100 n.m. Srážky jsou zde minimální, klima

velmi teplé. Půdy jsou s příměsí červených jílů
a vápence. Vysoký obsah železa v půdě
je důvodem tmavé barvy místních červených
vín. Kolébka odrůdy Primitivo.
Vinifikace: Vinobraní se obvykle provádí

2. týden v září. Macerace s kontrolovanou
teplotou po dobu cca 10 dní je následována
alkoholovou fermentací s vybranými kvasinkami.
Víno zraje v sudech barrique z francouzského
a amerického dubu 6 měsíců.
Charakteristické znaky: Výrazná rubínová barva
s fialovými odlesky. Opulentní a šťavnatá vůně,
která připománá zralé třešně, švestky, sušené
ovoce s příjemnými tóny vanilky a kakaa.

Víno výrazné struktury, která je změkčená
příjemným teplem odrůdy Primitivo. Plná chuť
s bohatou ovocností a jemnou tříslovinou.
Dlouhý závěr.
Gastronomie: Dobrý společník k hutným

předkrmům, jehněčímu, zvěřině s výraznými
omáčkami a těstovinám.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14 %
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Oblast: Itálie, Apulie
Vinifikace: Hrozny se na keřích révy nechávají
přezrát. Macerace se slupkami 20 dní při

kontrolované teplotě 25 - 28° C. Víno zraje
v dubových barikových sudech 6 - 8 měsíců,
během kterého se taniny zakulatí a víno získá
krásnou strukturu.
Charakteristické znaky: Víno provází výrazná
rubínová barva a vůně s tóny červeného ovoce
a koření. Na patře je měkké, vyvážené a plné
s hebkými tříslovinami.
Gastronomie: Hodí se k pokrmům výrazné

chuti, k těstovinám, zvěřině, červenému
masu a vyzrálým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 12,5%
Odrůda: 100% Primitivo del Salento
Oblast: Itálie, Apulie - provincie města Taranto
Vinifikace: Macerace probíhá při kontrolované

teplotě 24 - 28° C.
Po malolaktické fermentaci víno zraje
v barikových sudech po dobu 12 měsíců.
Charakteristické znaky: Velmi elegantní

rubínová barva. Výrazná vůně s ovocnými tóny
zralých švestek, třešňové marmelády a kakaa
je doplněná jemným kořenitým aroma
s vanilkovým závěrem. Víno s dobrou strukturou.
Měkká chuť je bohatá na vyzrálé třísloviny.
Gastronomie: Hodí se k červenému masu

a sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Varvaglione vigne e vini
víno apulie
víno puglia rosso
Víno Apulie
Primitivo di Puglia Igp Moi - Vigne e Vini
z 196,- na 140,-
SLEVA 56,- Kč
140Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Dop - Zolla
Vigneti del Salento
z 450,- na 315,-
SLEVA 135,- Kč
315Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Puglia Igp - I Muri
Vigneti del Salento
z 284,- na 175,-
SLEVA 109,- Kč
175Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Doc - Le Pitre
z 497,- na 355,-
SLEVA 142,- Kč
Tento produkt není k dispozici.
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
355Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Odrůda: 100% Primitivo
Oblast: Itálie, Apulie - Taranto
Vinifikace: Macerace probíhá při kontrolované

teplotě 15 - 28° C.
Charakteristické znaky: Víno provází rubínová

barva s fialovými odlesky. Vůně je odrůdově
charakteristická, velmi výrazná a připomíná
červené ovoce naložené v alkoholu
a švestkovou marmeládu s kořenitými tóny
lékořice a sušeného ovoce. Na patře je plné,

měkké, vyvážené a s dobrou strukturou.
Gastronomie: Víno, které se hodí téměř

ke každému chodu. Doporučujeme zejména
k červenému masu.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Oblast: Apulie, Salento
Vinařství: Vigneti del Salento (Farnese Vini)
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria

Objem alkoholu: 14%
Vinifikace: Hrozny jsou jemným způsobem

sebrány a odstopkovány. Kontrolované
kvašení po dobu 8-10 dní s průběžnou
betonáží. Školení vína a malolaktická
fermentace probíhá v nerezových tancích.

Víno zraje v sudech barrique z francouzského
a amerického dubu po dobu 6-8 měsíců.
Charakteristické znaky: Intenzivní rubínová

barva s fialovými odlesky. Výrazná komplexní
vůně s tóny drobného lesního ovoce,
exotického koření a třešní. Víno s velkou
strukturou na patře působí plným a teplým
dojmem. Nadchne svojí vyvážeností mezi
elegantní tříslovinou a bohatou chutí.
Víno je perzistentní s nezaměnitelným
charakterem. Dlouhý závěr.
Gastronomie: Excelentní k bohatým předkrmům
a jehněčímu masu. Hodí se také ke zvěřině

s náročnějšími omáčkami a hrubozrným těstovinám.
Doporučujeme k pečeným a grilovaným úpravám
masa a vyzrálým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16-18 ° C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Oblast: Apulie, Salento
Vinařství: Farnese Vini
Odrůda: 100% Primitivo

Objem alkoholu: 13,5%
Vinifikace: Hrozny jsou šetrným způsobem

sebrány a odstopkovány. Rmutace probíhá
v co nejkratším časovém rozmezí. Macerace
při kontrolované teplotě 8-10° C s průběžnou
betonáží. Školení vína a malolaktická
fermentace probíhá v nerezových tancích.
Charakteristické znaky: Intenzivní rubínová

barva s fialovými odlesky. Výrazná ovocná
vůně s tóny černých lesních plodů
a kompotovaného ovoce. Na patře je plné,
měkké, harmonické a příjemně hřejivé
s jemně nasládlou tříslovinkou.
Víno připravené ke konzumaci.
Gastronomie: Hodí se k bohatým předkrmům,

červenému masu, zvěřině a středně vyzrálým
sýrům. Vhodné v kombinaci s tomatovými
omáčkami.
Ideální teplota k podávání: 16-18 ° C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu:
15 %
Odrůda: 100% Primitivo
Vinařská oblast: Apulie (Salice Salentino
a města v provincii Lecce di Brindisi)
Vinifikace: Hrozny jsou ručně sbírány
do 20 kg bedýnek a před zpracováním
jsou důkladně manuálně tříděny, aby
se do výroby dostal pouze nejkvalitnější
materiál. Víno zraje 12 měsíců
ve francouzských barikových sudech

a po nalahvování ještě 2-3 měsíce v láhvi.  
Charakteristické znaky: Víno se prezentuje
tmavou červenou barvou s purpurovými
odlesky. Buket je výrazný s tóny zralého ovoce,
marmelády, černého pepře, višní, balzamika,
kakaa, drobného lesního ovoce a stopou
levandule. Na patře je plné, teplé, komplexní,
strukturované s dlouhým závěrem. Třísloviny
jsou zaoblené, ovocné a jemně kořenité.  
Gastronomie: Hodí se k červenému masu,
zvěřině a tvrdým vyzrálým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

.

víno apulie
Víno Puglia
víno apulie 60 anni
víno puglia rosso
Primitivo del Salento Igp, Il Pumo
Cantine San Marzano
z 254,- na 169,-
SLEVA 85,- Kč
169Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Papale DOP
z 832,- na 569,-
SLEVA 263,- Kč
569Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria, 60 ANNI Dop
Cantine San Marzano
z 965,- na 655,-
SLEVA 310,- Kč
655Kč
Přidat do košíku >>
Rosso del Salento Igp, Il Pumo
Cantine San Marzano
z 222,- na 159,-
SLEVA 63,- Kč
159Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie
Odrůda: 100% Primitivo

Objem alkoholu: 13,5%
Vinifikace: Vinobraní se provádí ručně

v poslední dekádě srpna. Macerace
s kontrolovanou teplotou po dobu
cca 10 dní je následována alkoholovou

fermentací s vybranými kvasinkami.
Víno zraje v oceli.
Charakteristické znaky: Víno provází

velmi výrazná rubínová barva s fialovými
odlesky. Vůně je komplexní, šťavnatá
a kořenitá s tóny švestky, třešně, sušených
lesních bobulových plodů, vanilky

a rozmarýnu. Chuť je měkká, harmonická
a plná. Víno je díky jemným tříslovinám
dobře pitelné a velmi příjemné. Bohatá
ovocnost a pevná páteř v pozvolném závěru.
Gastronomie: Vynikající k hutným předkrmům,
červenému masu, zvěřině a tvrdým sýrům.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14%
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Oblast: Itálie, Apulie - Taranto
Vinifikace: Réva je sbírána ručně

do dřevěných bedýnek a velmi přísně
tříděna, aby se do výroby tohoto Primitiva
dostaly pouze nejkvalitnější hrozny.
Vinifikace a macerace probíhají

při kontrolované teplotě 26 - 28° C.
Po ukončení malolaktické fermentace
víno zraje v barikových sudech nejméně

10 měsíců.
Charakteristické znaky: Rubínová barva.

Buket je plný s tóny červeného ovoce.
Na patře je zakulacené a měkké. Chuť je krásně
aromatická a připomíná marmeládu a lesní
podrost. Vynikající červené víno, které svojí
výraznou strukturou a elegancí s noblesou
reprezentuje svoji oblast původu.
Gastronomie: Výborný společník ke zvěřině

a hutným pokrmům z červeného masa.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria

Objem alkoholu: 14%
Vinifikace: Ruční sběr se provádí začátkem

září, kdy hrozny vykazují plnou zralost. Hrozny
se umisťují do malých přepravek, aby nedošlo
k jejich znehodnocení. 80% hroznů maceruje
18 dní. Zbývajících 20% podstupuje maceraci

25 dní společně s místními kvasinkami
při kontrolované teplotě 24-26°C.
Víno zraje v nejkvalitnějších sudech barrique

z francouzského a amerického dubu 12 měsíců.
Charakteristické znaky: Vyjímečné víno

pocházející z 60letých vinic. Barva je temná
až neprůhledná s vysokou viskozitou. Vůně
je výrazná, široká a komplexní s tóny švestek,
třešňové marmelády, přezrálého černého
lesního ovoce, kakaa a tabáku. Lehce kořenité
aroma. Chuť je velmi nasládlá se stopou
hroznového cukru a ovoce. Přestože
je neskutečně plné, působí díky ušlechtilým
taninům elegantně a vyváženě. V závěru
se objevují stopy kakaa, kávy a vanilky.
Jedinečné víno, které je díky svému původu
a náročnosti přípravy k dispozici ve velmi
omezeném množství.
Gastronomie: Hodí se k červeným masům

a zvěřině, hutným pokrmům a omáčkám.
Rovněž vynikající pouze samotné k meditaci.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu:
13%
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie
Odrůda: Sangiovese, Malvasia Nera, Aglianico
Vinifikace:  Vinobraní se provádí ručně

na konci září. Rmutace s kontrolovanou
teplotou po dobu cca 10 dní je následována
alkoholovou fermentací s vybranými
kvasinkami. Víno zraje v nerezových tancích.
Charakteristické znaky: Výrazná barva rubínu
s fialovými odlesky. Vůně je intenzivní, široká

a komplexní s tóny červeného bobulového
ovoce. V chuti je plné s vynikající rovnováhou.
Gastronomie: Vynikající k salámům, hutným

předkrmům, rizotům a lehčím úpravám
červeného´masa.
Skvělé k rajčatovým těstovinám.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Stemmari - Sicilia
Vína z CHILE
Feudo Arancio - Stemmari
Castel Firmian - Mezzacorona
Cabernet Sauvignon Doc - F. Arancio
z 264,- na 189,-
SLEVA 75,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
189Kč
Přidat do košíku >>
GRAN Reserva Terra Noble - Merlot
z 450,- na 359,-
SLEVA 91,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
359Kč
Přidat do košíku >>
Syrah Sicilia Doc - Feudo Arancio
z 280,- na 200,-
SLEVA 80,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
200Kč
Přidat do košíku >>
Merlot Doc - Castel Firmian
z 250,- na 179,-
SLEVA 71,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
179Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5 %
Charakteristické znaky: Hluboká
purpurová
barva. Bohatá, intenzivní, harmonická vůně
s tóny černého rybízu a třešní. Aromatické
stopy koření, typické pro víno stařené
ve dřevě. Víno s výbornou strukturou
a s jemnými tříslovinami.

Gastronomie:
Výborné k červenému masu,
ke zvěřině, salámům a vyzrálým sýrům

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13,5%
Vinařství: Terra Noble
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Maule Valley
Odrůda: 85% Merlot, 15% Syrah
Vinifikace:  Hrozny jsou ručně sbírány. 3-4 dny
zastudena fermentují. Kvašení probíhá při
teplotě 25 - 26° C po dobu 8-12 dní.
Následně víno podstupuje 1-2 týdenní
maceraci s fermentací.
Víno zraje v barikových sudech 8-12 měsíců
a 6 měsíců v láhvi .
Charakteristické znaky: Víno provází hluboká
rubínová barva. V nose je komplexní, s tóny
zralého červeného ovoce a jemnou bylinnou
a kořenitou stopou, která tomuto cuvée
dodává krásnou svěžest.
Chuť je koncentrovaná, s jemnou strukturou
a příjemnou délkou a závěrem.
Gastronomie: Velmi dobře se hodí ke středně
tučným masům. Doplní italské lasagne
a houbová rizota.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5%
Charakteristické znaky: Plná
rubínová
barva s tmavě oranžovými odlesky.
Komplexní buket s tóny černého pepře
a lesních plodů. Příjemná vůně čokolády
a lékořice.
Sametová chuť s příjemnou
tříslovinou. Aroma lesních plodů splývá
v chuti s jemnými tóny černého pepře,
koření, borůvek a mateřídoušky.  
Gastronomie: Výborný společník
ke grilovanému červenému masu, zvěřině,
je
hněčímu, uzeným sýrům, sýrům s bylinkami
a k salámům.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100 % Merlot.
Víno zraje 6-8 měsíců v dubových sudech.
Charakteristické znaky: Červená, až granátová
barva. Výrazná vůně s prvky zralého ovoce,
které se velmi dobře doplňují s aromaty
typickými pro víno zrající ve dřevě.
Gastronomie: Doplní červené maso, sýry
a výrazné polévky.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Víno Chianti Toscana
Castel Firmian - Mezzacorona
Mezzacorona
Vína z CHILE
Chianti colli Fiorentini il Cortile DOCG
z 360,- na 279,-
SLEVA 81,- Kč
279Kč
Přidat do košíku >>
Cabernet Sauvignon Doc - Castel Firmian
z 273,- na 195,-
SLEVA 78,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
195Kč
Přidat do košíku >>
Pinot Nero Doc - Castel Firmian
z 320,- na 229,-
SLEVA 91,- Kč
Tento produkt není k dispozici.
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
229Kč
Přidat do košíku >>
Viu Manent - Reserva Cabernet Sauvignon
z 235,- na 168,-
SLEVA 67,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
168Kč
Přidat do košíku >>

Víno má rubínovou barvu s jemně
purpurovými odlesky. Středně intenzivní
aroma s převládajícími tóny černých bobulí
s lehkou stopou utržených listů. Lehčí tělo
evokuje třešně, višně a ostružiny, které
v závěru doplňuje lehká kořenitost.
Středně dlouhý osvěžující závěr.
Původ: Toskánsko
Odrůdy: Sangiovese, Canaiolo, Colorino,

Cabernet Sauvignon, Merlot
Zrání: velké dubové sudy 35hl
Doporučení: pečená drůbež, pizza

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Odrůda: 100 % Cabernet Sauvignon
Víno zraje 6-10 měsíců v dubových sudech.
Charakteristické znaky: Rubínová barva.
V buketu se snoubí tóny eukaliptu a sladkého
ovoce, které doplňuje aromatika typická
pro víno zrající ve dřevě. Na patře je suché
a plné. Víno s dobrou strukturou.
Gastronomie: Doplní červené maso, pečeně,
divočinu a vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání:
16 - 18 ° C.

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13 %
Nakvašování na slupkách po dobu 4-5 dnů.
Fermentace probíhá při kontrolované teplotě

25° C.Víno zraje v dřevěném sudu 6-8 měsíců.
Charakteristické znaky: Rubínová barva
s granátovými odlesky. Bohatá vůně

připomíná zralé ovoce, zejména divové třešně,
lesní jahody, černý rybíz, višně s květinovým
okrajem fialek. Aroma s tóny lesního podrostu
a koření (černého pepře), které pochází
z pomalého zrání ve dřevě. Suchá chuť s jemnou
tříslovinou. Na patře vyvážené s příjemnou

kyselinkou a ovocností.
Gastronomie: Velmi dobrý společník k bílému

masu a pečenému, středně kořeněnému
červenému masu. Doplní středně vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.


KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13%
Vinařství: Viu Manent
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Colchaqua Valley
Odrůda:  97% Cabernet Sauvignon, 3% Malbec
Vinifikace: 20% vína zraje 6 měsíců
ve francouzských dubových sudech.
Víno je před
nalahvováním jemně filtrováno.
Charakteristické znaky: Rubínová barva. Vůně
a chuť je příjemně ovocná. Nejvýraznější jsou
aromatické tóny černého rybízu, bylin a černého
pepře. Víno má dobrou strukturu a je pěkně
vyvážené. Na patře je krásně šťavnaté.
Gastronomie: Dobrý společník k červenému masu.
Ideální teplota k podávání:  16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Vína z CHILE
Vína z CHILE
Vína z CHILE
Vína z CHILE
Viu Manent - Gran Reserva Carmenere
z 360,- na 275,-
SLEVA 85,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
275Kč
Přidat do košíku >>
Viu Manent - Reserva Merlot
z 235,- na 168,-
SLEVA 67,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
168Kč
Přidat do košíku >>
GRAN Reserva Terra Noble - Carmenere
z 450,- na 359,-
SLEVA 91,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
359Kč
Přidat do košíku >>
Viu Manent - Gran Reserva Cabernet Sauv.
z 360,- na 275,-
SLEVA 85,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
275Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13,5%
Vinařství: Viu Manent
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Colchaqua Valley
Vinice: La Capilla
Odrůda: 100% Carmenére
Vinifikace: Sebrané hrozny podstupují 3denní
fermentaci s macerací zastudena při teplotě
10° C, aby došlo k co největší extrakci barviva
a aromat. Alkoholová fermentace probíhá
při teplotě 25-27° C. Snahou je získat elegantní,
přátelské, příjemné a dobře vyvážené víno.
Malolaktická fermentace je dokončena
v sudech. Většina vína zraje v dubových
sudech 12 měsíců.
Víno je před nalahvováním
jemně filtrováno.
Charakteristické znaky: Víno provází
třešňovo-červená barva. Ve vůni nalezneme
čerstvé ovoce, ostružiny, švestky, borůvky, lesní
ovoce a jemné kořenité tóny černého pepře.
Na patře je komplexní, velmi osvěžující,
živé s ohromnou plností a hloubkou.
Gastronomie: Doplní všechny typy masa
a vyzrálé sýry.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13,5%
Vinařství: Viu Manent
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Colchaqua Valley
Odrůda: 94% Merlot, 4% Syrah,
2% Cabernet Sauvignon
Vinifikace: 20% vína zraje 6 měsíců
ve francouzských dubových sudech.
Víno je před
nalahvováním jemně filtrováno.
Charakteristické znaky: Víno má třešňovou barvu
a výraznou kořenitou a bylinnou vůni. V aroma
převládají tóny tymiánu, bobkového listu,
červeného ovoce, čokolády a fíků.
Chuť je šťavnatá, středně plná a velmi dobře
vyvážená.
Gastronomie: Doplní lehké úpravy pečeného
červeného masa.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13,5%
Vinařství: Terra Noble
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Maule Valley
Odrůda: 96% Carmenére, 6% Cabernet Sauvignon
Vinifikace: Hrozny jsou ručně sbírány. 3-4 dny
zastudena fermentují. Kvašení probíhá při
teplotě 25 - 26° C po dobu 8-12 dní. Následně
víno podstupuje 1-2 týdenní maceraci
s fermentací. Víno zraje v barikových sudech
8-10 měsíců
a 12 měsíců v láhvi .
Charakteristické znaky: Víno má výraznou
purpurovou barvu s tmavými odlesky.
Komplexní aroma s tóny tmavého ovoce
doplňuje klasická kořenitá vůně s jemným
kouřovým závěrem. Na patře je plné
a koncentrované se zaoblenými tříslovinami
a dobrou kyselinkou.  
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Vinařství: Viu Manent.
Země původu: Chile.
Vinařská oblast: Colchaqua Valley.
Vinice: San Carlos.
Odrůda: 97% Cabernet Sauvignon, 2% Malbec,
1% Petit Verdot.
Vinifikace: Hrozny jsou sebrány, odstopkovány.
Následně podstupují 3denní fermentaci
při teplotě 10° C. aby došlo k co největší extrakci
barviva a aromat. Většina vína zraje v dubových
sudech 11 měsíců.
Víno je před nalahvováním
jemně filtrováno.
Charakteristické znaky: Rubínová barva
s fialovými odlesky. Vůně je krásně svěží s tóny
červeného ovoce, višně, koření a jemné kůže.
Chuť je středně plná, osvěžující a doslova
pulzující životem. Víno má dobrou stabilitu,
která přechází do perzistentního, hlubokého
a příjemného závěru.
Gastronomie: Dobrý společník ke grilovanému
a pečenému masu.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C

KOMPLETNÍ INFORMACE

.

Vína z CHILE
Viu Manent - Reserva Malbec
z 235,- na 168,-
SLEVA 67,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
168Kč
Přidat do košíku >>

Červené víno, suché
Objem alkoholu: 13,5%
Vinařství: Viu Manent
Země původu: Chile
Vinařská oblast: Colchaqua Valley
Odrůda: 100% Malbec
Vinifikace: 20% vína zraje 6 měsíců
ve francouzských dubových sudech.

Víno je před nalahvováním jemně filtrováno.
Charakteristické znaky: Nafialovělá červená
barva. Výrazná květinová vůně je v sintonii
s ovocným charakterem vína. Tento šťavnatý
Malbec v chuti připomíná zralé švestky, fialky,
čokoládu, moka kávu a růžová zrnka pepře.
Na patře je středně plné, vyvážené a velmi
aromatické.
Gastronomie: Doplní lehké úpravy pečeného
červeného masa.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C.

KOMPLETNÍ INFORMACE



Všechna vína na této stránce obsahují alergen oxid siřičitý.

.


           
        Nabídka vín je k dispozici na 2 stránkách  


.
Návrat na obsah