Praha
Vino.cz
Praha
Vino.cz
Přejít na obsah


       
Drahá vína

argentinské víno
Chilská vína
Víno Puglia
víno apulie 60 anni
Malbec, Hermandad
Los Haroldos - Mendoza Argentina
z 713,- na 549,-
SLEVA 164,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
549Kč
Přidat do košíku >>
Vitrum Blend, Valle Maipo
Chocalán - Chilské víno
z 713,- na 549,-
SLEVA 164,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
549Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Papale DOP
Varvaglione - Vigne e Vini
z 832,- na 569,-
SLEVA 263,- Kč
569Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria, 60 ANNI Dop
Cantine San Marzano
z 965,- na 655,-
SLEVA 310,- Kč
655Kč
Přidat do košíku >>
Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13,5%
Odrůda: 100% Malbec
Vinařství: Bodega Familia Falasco
Země původu: Argentina
Vinifikace: 100% vína zraje
v dubových francouzských sudech
po dobu 15 měsíců. Ke staření
se používají pouze nové sudy.
Charakteristické znaky: Víno provází
hluboká fialová barva s černo-modrými
odlesky. Vůně připomíná zralé ostružiny,
třešně a švestky. V buketu se objevují
květinové tóny fialek, které se mísí
se stopou koření, čokolády, kožešiny,
vanilky a dubového dřeva. Chuť je plná
a  robustní se sladkými tříslovinami
a sametovou texturou. Na patře převládá
ovocný vjem. Dlouhý závěr.
Víno a gastronomie: Doplní červené
maso, drůbež, těstoviny a poloměkké sýry.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C.

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14,5%
Odrůda: 35% Cabernet Sauvignon,
27% Syrah, 18% Cabernet Franc,
13% Malbec, 5% Carmenére,
2% Petit Verdot
Vinařství: Viňa Chocalán
Země původu: Chile
Vinifikace: Ruční sběr hroznů a jejich
přísná selekce. 100% vína zraje
v dřevěných sudech z Francouzského
dubu po dobu 14 měsíců. Z 50%
se používají sudy nové, 50% sudů již
bylo ke staření využito.
Charakteristické znaky: Víno provází
tmavá rubínová barva s fialovými
odlesky. Vůně zaujme tóny fialek, jahod,
višní, sušenými bylinkami a hřebíčku.
Aroma doplňuje stopa černého rybízu,
kardamonu, kůže, kouře s opulentní
kombinací borůvek, zralých malin, vanilky
a koření. Na patře  je víno plné,
koncentrované  se zaoblenými tříslovinami,
které přispívají k elegantní struktuře  vína.
Jemná kyselinka. Bohatý, ovocný
a dlouhotrvající dubový závěr.
Víno a gastronomie: Hodí se k sýrům,
červenému masu, jehněčímu a kančímu
masu. Vynikající ke steaku z vyzrálého
jihoamerického hovězího masa.
Ideální teplota k podávání: 16° C.

Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14%
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Oblast: Itálie, Apulie - Taranto
Vinifikace: Réva je sbírána ručně
do dřevěných bedýnek a velmi přísně
tříděna, aby se do výroby tohoto
Primitiva dostaly pouze nejkvalitnější
hrozny. Vinifikace a macerace
probíhají při kontrolované teplotě
26 - 28° C. Po ukončení malolaktické
fermentace víno zraje v barikových
sudech nejméně 10 měsíců.
Charakteristické znaky: Rubínová
barva. Buket je plný s tóny červeného
ovoce. Na patře je zakulacené a měkké.
Chuť je krásně aromatická a připomíná
marmeládu a lesní podrost. Vynikající
červené víno, které svojí výraznou
strukturou a elegancí s noblesou
reprezentuje svoji oblast původu.
Gastronomie: Výborný společník
ke zvěřině a hutným pokrmům
z červeného masa.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18 ° C.


Červené víno, suché.
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Objem alkoholu: 14%
Vinifikace: Ruční sběr se provádí
začátkem září, kdy hrozny vykazují plnou
zralost. Hrozny se umisťují do malých
přepravek, aby nedošlo k jejich
znehodnocení. 80% hroznů maceruje
18 dní. Zbývajících 20% podstupuje
maceraci 25 dní společně s místními
kvasinkami při kontrolované teplotě
24-26°C. Víno zraje v nejkvalitnějších
sudech barrique z francouzského
a amerického dubu 12 měsíců.
Charakteristické znaky: Vyjímečné víno
pocházející z 60letých vinic.
Barva je temná až neprůhledná s vysokou
viskozitou. Vůně je výrazná, široká
a komplexní s tóny švestek, třešňové
marmelády, přezrálého černého lesního
ovoce, kakaa a tabáku. Lehce kořenité
aroma. Chuť je velmi nasládlá se stopou
hroznového cukru a ovoce. Přestože
je neskutečně plné, působí díky
ušlechtilým taninům elegantně a vyváženě.
V závěru se objevují stopy kakaa, kávy
a vanilky. Jedinečné víno, které je díky
svému původu a náročnosti přípravy
k dispozici ve velmi omezeném množství.
Gastronomie: Hodí se k červeným
masům a zvěřině, hutným pokrmům
a omáčkám. Rovněž vynikající pouze
samotné k meditaci.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C


.

Luigi Righetti - Mezzacorona
ETIKÉ VINI - sule
Recioto, sladké - 6 ks
Objednávka vína
Luigi Righetti
z 6 300,- na 4 998,-
SLEVA 1 302,- Kč
4 998Kč
Přidat do košíku >>
Primitivo di Manduria Dop - Sule
Etiké
z 583,- na 449,-
SLEVA 134,- Kč
Množstevní sleva k dispozici Množstevní sleva k dispozici
449Kč
Přidat do košíku >>
Červené víno, sladké.
Objem alkoholu: 12,5 %
Odrůda vína a vinifikace: Na výrobu
vína Recioto se používají stejné odrůdy,
které vdechují život známému vínu
Amarone - Corvina, Molinara a Rondinella.
Hrozny se nechávají sušit na rohožích
několik měsíců. V březnu, když
dosáhnou maximální možné cukernatosti,
jsou lisovány.
Charakteristické znaky: Zářivá fialkově
modrá barva. Intenzivní ovocná vůně
s vnímatelnými tóny fialek. Sladká,
výrazná ovocná chuť.
Gastronomie: Toto dezertní víno
je vynikající s vyzrálými a pikantními sýry.
Výborně se hodí k mandlovým
a čokoládovým zákuskům.
Ideální teplota k podávání: 16°


Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 14 %
Odrůda: 100% Primitivo di Manduria
Vinařství: Etiké Vini
Vinařská oblast: Apulie
Luxuxní víno zdobí ručně vyráběná
keramická etiketa. Ideální tip na dárek.
Ocenění z vinařských soutěží.
Vinifikace: Víno zraje v barikových
sudech po dobu 6 - 8 měsíců.
Charakteristické znaky: Víno
se prezentuje tmavou červenou barvou
s granátovými odlesky.
Vůně je komplexní a intenzivní
a disponuje širokou paletou aromat.
Nalezneme zde výrazné tóny třešní,
lesních plodů, marmelády, ovoce
nakládaného v lihovině, koření,
opečeného chleba, skořice
a muškátového oříšku. Na patře
je víno krásně strukturované,
zakulacené, lahodné a plné.
Chuť je bohatá, perzistentní
se zaoblenými taniny.  
Gastronomie: Vynikající
k pokrmům ze zvěřiny, vyzrálým
sýrům či k sýrům z bylinkami.
Ideální teplota k podávání: 16 - 18° C




Všechna vína na této stránce obsahují alergen oxid siřičitý.

Doručení po celé
již OD 1 900,- Kč
ke každé objednávce!!!
+ DÁREK
ČR ZDARMA
Návrat na obsah