Praha
Vino.cz
Praha
Vino.cz
Přejít na obsah


       Víno
 Sangiovese


víno puglia rosso
Víno Chianti Toscana
víno Toscana Siena
toskánská vína
Rosso, Il Pumo
Cantine San Marzano
z 222,- na 159,-
SLEVA 63,- Kč
159Kč
Přidat do košíku >>
Chianti il Cortile DOCG
Castello di Poppiano
z 360,- na 279,-
SLEVA 81,- Kč
279Kč
Přidat do košíku >>
BIO Chianti colli Senesi
Salchetto
z 293,- na 239,-
SLEVA 54,- Kč
239Kč
Přidat do košíku >>
Chianti DOCG - Le Terre
Castello di Poppiano
z 270,- na 219,-
SLEVA 51,- Kč
219Kč
Přidat do košíku >>
Červené víno, suché.
Objem alkoholu: 13%
Vinařství: San Marzano
Vinařská oblast: Apulie
Odrůda: Sangiovese, Malvasia Nera,
Aglianico
Vinifikace:  Vinobraní se provádí
ručně na konci září. Rmutace
s kontrolovanou teplotou po dobu cca
10 dní je následována alkoholovou
fermentací s vybranými kvasinkami.
Víno zraje v nerezových tancích.
Charakteristické znaky: Výrazná
barva rubínu s fialovými odlesky.
Vůně je intenzivní, široká
a komplexní s tóny červeného
bobulového ovoce. V chuti je plné
s vynikající rovnováhou.
Gastronomie: Vynikající k salámům,
hutným předkrmům, rizotům a lehčím
úpravám červeného´masa.
Skvělé k rajčatovým těstovinám.
Ideální teplota k podávání: 16-18°C


Víno má rubínovou barvu s jemně
purpurovými odlesky. Středně intenzivní
aroma s převládajícími tóny černých bobulí
s lehkou stopou utržených listů. Lehčí tělo
evokuje třešně, višně a ostružiny, které
v závěru doplňuje lehká kořenitost.
Středně dlouhý osvěžující závěr.
Původ: Toskánsko
Odrůdy: Sangiovese, Canaiolo, Colorino,

Cabernet Sauvignon, Merlot
Zrání: velké dubové sudy 35hl
Doporučení: pečená drůbež, pizza

KOMPLETNÍ INFORMACE

Červené víno, suché.
Kategorie: BIO kvalita
Objem alkoholu: 13%
Odrůda: 85% Sangiovese, 8% Canaiolo,
7% Mammolo
Oblast: Itálie, Toscana
Vinifikace: Vinifikace probíhá bez použití
siřičitanů. 30% vína zraje 4 měsíce
v sudech tonneaux z amerického dubu
o objemu 300 L.
Charakteristické znaky: Víno provází
rubínová barva s jiskrným okrajem.
Středně intenzivní aroma nabízí paletu
červených peckovin, třešní a černého
rybízu. Víno má lehčí tělo. Na patře
převažují tóny třešní, malin a rybízu.
Svěží dochuť rybízových listů.
Elegantní, klasické, velmi příjemně
pitelné Sangiovese.
Gastronomie: Doplní toskánské
salámy a prosciutto.
Ideální teplota k podávání: 18 - 20 ° C.


Víno se světlou rubínovou barvou
a intenzivními odlesky. Lehčí, středně
intenzivní aroma ve kterém převládají
tóny třešní, červeného rybízu a brusinek.
Lehčí a osvěžující chuť s příjemnou strukturou

svým charakterem kopíruje ovocnou vůni.
Kratší svěží závěr.

Původ: Toskánsko
Odrůdy: Sangiovese, Canaiolo, Colorino, Ciliegiolo
Zrání: nerezové tanky
Doporučení: salámové výběry, tuňák

KOMPLETNÍ INFORMACE



Všechna vína na této stránce obsahují alergen oxid siřičitý.

Doručení po celé
již OD 1 900,- Kč
ke každé objednávce!!!
+ DÁREK
ČR ZDARMA
Návrat na obsah